​Visitationssamtale

Som et fast koncept i klinikken afholdes første samtale altid som en gratis visitationssamtale. Der er to årsager til dette:

Få overblik over din stress og angst​

Samtalen er der for at danne overblik over netop dine vanskeligheder. Dette skal svare på spørgsmålet: Er der tale om en problemstilling, angst og/eller stress, der falder under klinikkens målgruppe og dermed speciale? Såfremt dette ikke er tilfældet, vil jeg altid komme med anbefalinger til anden relevant hjælp. Den første samtale er altså ikke terapeutisk, men en samtale vi har sammen, hvor vi gennemgår dine udfordringer.

Under den første samtale vil jeg stille en række spørgsmål vedrørende de symptomer og vanskeligheder du oplever. Det kan både dække over den angst og stress du oplever lige nu, men også hvad der har været til stede tidligere. Ligeledes vil jeg også spørge ind til tidligere behandling. Har du modtaget psykologsamtaler før? Hvad har virket, og hvad har ikke virket? Hvilke tiltag er der helt konkret gjort for at afhjælpe den nuværende problematik?​

​Da spørgsmålene på denne måde både er om det nuværende og rækker tilbage i tiden, kan det være en god ide at forberede sig til den første samtale. Dette kan du fx gøre ved at lave en tidslinje over dit forløb, eller notere nogle stikord om hvad du har oplevet. Det er dog på ingen måde et krav eller nødvendigt for at komme til 1. samtale. 

Mød din psykolog

Den første samtale hjælper med at afklare om du og jeg passer sammen. Oplever du efter første samtale, at vi har kunnet snakke sammen på en fornuftig måde? Tror du på, at vi sammen kan arbejde konstruktivt med dine udfordringer? Samtaleterapi er for begge parter krævende arbejde, og det er vigtigt at vi begge tror på at samarbejdet kan fungere. Samtidig viser forskning at klient-terapeut relationen er afgørende for at få et godt resultat af psykoterapi.

Ved afslutningen af første samtale, vil jeg give min vurdering af, om jeg mener at dine vanskeligheder falder ind under klinikkens målgruppe. Derefter vil vi aftale en tid, til den første egentlig terapeutiske samtale.

Kontaktformular​

Udfyld formularen, så kontakter jeg dig snarest.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om klinikken

Kognitiv Klinik V/ Frederik Schmidt

CVR: 36784997

Nordre Ringgade 117, 8200 Aarhus N (Trøjborg)

​​Find rutevejledning her

Klinikken tilbyder​

Behandling af angst og stress​

Visitationssamtale

Kognitiv terapi

Individuelle samtaler

Kontakt

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.​

22 29 22 49

frederik@psykologaarhusnord.dk

Telefontider

Ring og bestil et forløb​ eller få svar på dine spørgsmål. Telefonen er åben på disse tidspunkter.

Mandag - Fredag​

8.00 - 18.00​​