Virksomhedens værdier

Psykoterapi er et håndværk. Et håndværk som er baseret på forskning, og som mestres igennem reflekteret praksis. Det kræver tid, øvelse og fokus at blive en dygtig psykolog og behandler. Denne klinik er grundlagt ud fra to målsætninger:

  • At skabe rammerne for det bedste håndværk

  • At skabe de bedst mulige resultater for klinikkens klienter

Der er mange vej til Rom, og det er der også til at levere exceptionel psykologbehandling. For denne klinik er specialisering og innovativ omhyggelighed de veje der skal føre til udvikling.

Specialisering:

Psykologien og det psykoterapeutiske felt strækker sig over et bredt område med mange forskellige psykiske lidelser og problemstillinger. Med en erkendelse af, at man ikke kan være ekspert i alting, så arbejdes der i klinikken specialiseret. Det betyder, at for af kunne levere den bedst mulige behandling, så er klinikken målrettet nogle helt konkrete problemstillinger. Ved at fokusere på angst og stress, sikres tid og fokus til at virkelig gå i dybden med disse områder.

Innovativ omhyggelighed:

At være omhyggelig kan godt umiddelbart synes simpelt og som noget rent intuitivt. Forskningen siger dog noget andet. Den bedste terapeut er den der:

  • Systematisk sørger for feedback,

  • Måler på effekten af sin indsats

  • Kontinuerligt skeptisk overvejer sin egen praksis

At være reelt omhyggelig kræver derfor, at man har sat sin omhyggelighed i system og sat tid af til det. Det innovative kommer så, når man vedholdende insisterer på at spørge sig selv; ”kan det her gøres anderledes og smartere”? Det gode håndværk er nemlig ikke noget man opnår, for at så at stoppe processen. Nej det gode håndværk er karakteriseret ved kontinuerlig udvikling, revision og skepsis overfor sin egen indsats.

Om klinikken

Kognitiv Klinik V/ Frederik Schmidt

CVR: 36784997

Nordre Ringgade 117, 8200 Aarhus N (Trøjborg)

​​Find rutevejledning her

Klinikken tilbyder​

Behandling af angst og stress​

Visitationssamtale

Kognitiv terapi

Individuelle samtaler

Kontakt

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt.​

22 29 22 49

frederik@psykologaarhusnord.dk

Telefontider

Ring og bestil et forløb​ eller få svar på dine spørgsmål. Telefonen er åben på disse tidspunkter.

Mandag - Fredag​

8.00 - 18.00​​